Thursday, 18 August 2011

Ya Allah..ape nk jadik ngn blog aku ni??hahaa

 Assalamualaikum.....

hmmm..di masa terluang yg ada ni, aku nk update ler blog ni ckit...aku rs cm da byk sarang labah2 ni..biase la, dek byk sgt keje n tak de masa nk pk ape mau share..hehee...xpe la, juz bercerita la ckit ek ape yg aku bt spanjang cuti ni...haha, korang nk taw tak?

emm, mula2 cuti tu, dpt ank buah baru..Tengku Amirah Irdina namanye...uii, rindu rs nye kt Dina nie..mesti dh besar kn?jgn nakal2 taw..nt cian kt umi n abah tu...hehe....pas2, aku dpt tawaran keje..hoho, kt mane ek??ala, kt ngn umah jek, tlg2 wat biskut raye...sronok keje ni, xde tekanan..tp sakit2 badan ckit la..ape2 pn, aku dh dpt pngalaman br ler...xde la aku dk umah besarkan badan je kn?

ha, pas2..dh dkt raye ni, dpt lak jemputan ke walimatul urus kwn2 skolah dulu...ooowh, da nk kawen ye sume nye??dh besar rupenye ek..lau cmtu, aku pn dh layak tuk kawen la kn?adoooi, tp xtaw bila lg la kn...(arap2, jodoh aku pn cpt la...huhuu)..ape pn, tahniah tuk kwn2 ku yg akan mlangsungkan perkahwinan di bln syawal nnti..lau xde arah, insyaAllah sy akan pergi majlis korang...

eh, ok la...byk merapu lak rs nye...nt lain masa la aku sharing2 ngn korang ekk...k tata..

2 comments:

  1. x po.....comey doh blog kakta loni....

    ReplyDelete
  2. comey2....
    ta,rano nk jd follower?
    rano nk wat jam tu?

    ReplyDelete